Vrijblijvende Offerte

Logo Design & Branding

Onderscheid uw bedrijf met professionele logo design en branding.

  • Zorg dat uw bedrijf opvalt met een prachtig logo
  • Wij bouwen een onvergetelijke merk identiteit
  • Stijl richtlijnen en merk normen die de lat verder verhogen

Vraag een offerte aan

creative-design-dutch-digital-house

scroll

ONS LOGO PROCES

Verkenning

Het ontwerpen van een logo voor uw bedrijf begint met de verkennende fase, waarin ontwerpers u meer dan 20 verschillende logo ontwerpen zullen presenteren in een poging om een sterkere begrip te krijgen van wat voor soort logo’s u wilt en niet wilt.

Woord Cloud

Als er eenmaal uw wensen zijn geïdentificeerd, zetten onze ontwerpers alle woorden die zijn genoemd naast elkaar, en trekken fysieke verbindingen van woord naar woord, zodat bepaalde concepten ontstaan waaruit uw perfecte logo kan worden geïdentificeerd.


Illustratie Schetsen

Ontwerpers zullen de betekenis van de woorden die uw bedrijf en ideale logo beschrijven gaan onderzoeken, zodat ze kunnen beginnen met het schetsen van illustraties, die symbool staan voor wat u wilt dat het ontwerp gaat vertegenwoordigen. Deze schetsen zullen dienen als de creatieve inspiratie achter de logo ontwerpen die voor uw merk zijn gemaakt.

Interne Beoordeling

Wanneer de eerste ronde van de ontwerpen is voltooid, zal ons team van ontwerpers met de feedback van al onze medewerkers, zorgen dat de logo’s voldoen aan de hoge eisen van onze getalenteerde team, en tegelijkertijd zorg dragen dat er alleen de beste ontwerpen worden geselecteerd die voldoen aan de cultuur van uw merk.


Klant Presentatie Fase 1

Onze ontwerpers zullen een presentatie samenstellen voor u en uw team. Hierin zal er een showcase van de top 3 tot 5 logo ontwerpen die ze in zwart-wit hebben gemaakt worden gepresenteerd, zodat u qua stijl alles perfect kunt ervaren.

Klant Presentatie Fase 2

Zodra u de eerste set van logos hebt beoordeeld en ons van feedback hebt voorzien, zullen we terug gaan naar de tekentafel en u vervolgens een tweede ronde van ontwerpen presenteren, die zijn aangepast en gewijzigd op basis van de feedback die u ons gaf bij de eerste presentatie.


Kleuren

Na het selecteren van uw favoriete logo, zullen we opnieuw zorgvuldig kijken naar de onderliggende boodschap dat uw merk wil communiceren, zodat we de kleuren die duidelijk afgestemd zijn aan die emoties kunnen identificeren. Vanuit daar zullen we verschillende kleuren testen en de logo dat u voor ogen hebt volledig tot leven laten komen.

Het Definitieve Logo

Ons team zal onvermoeibaar met u werken, zodat aan al uw behoeften wordt voldaan en het definitieve logo fungeert als een perfecte demonstratie van alles wat uw merk streeft te vertegenwoordigen.

scroll