Vrijblijvende Offerte

Mobile Ontwikkeling

Mobile websites vormen een enorme kans om uw bedrijf naar het volgende niveau te nemen, terwijl u zich richt op klanten via hun mobiele apparaten.

  • Ons team plannen, ontwerpen en ontwikkelen prachtige mobiele websites die uw bedrijf naar het volgende niveau zal nemen.
  • Onze mobile websites zijn voorzien van markante mobiele web designs en snelle laadtijden, zodat uw bedrijf zeker is om potentiële klanten die uw site bezoeken op hun mobiele apparaten te imponeren.

Vraag een offerte aan

creative-design-dutch-digital-house

scroll

Klaar voor een offerte?

Waarom is een mobiel-vriendelijke versie van een website belangrijk??

Het ontwerpen van websites die geschikt zijn voor zowel mobiele apparaten als desktops betekent een extra kost voor het bedrijf. Gezien de groei van het gebruik van mobiele apparaten, is dit echter een goede investering.

Waarom zou ik Responsive Website Design gebruiken?

Specifiek doel

Wanneer een gebruiker een commerciële website bezoekt op een mobiel apparaat heeft hij een specifiek doel. Hij bezoekt de website niet om te bekijken welke producten aangeboden worden maar weet vaak al heel goed waar hij naar op zoek is.

Duidelijke informatie

Meestal wordt de website bezocht om prijzen te vergelijken, om het adres of telefoonnummer op te zoeken van het bedrijf of om na te gaan of het product online of in de winkel zelf beschikbaar is. De gebruiker van de mobiele versie van de website wil vooral dat deze site snel laadt en dat hij snel duidelijke informatie vindt. Wanneer de mobiele versie aan deze voorwaarden voldoet is dit een eerste stap naar een commerciële relatie met de bezoeker.

Verschuiving naar mobiele sites

Wanneer gebruikers mobiele sites raadplegen, doen zij dat of als aanvulling op de desktop versie of als definitieve omschakeling naar de mobiele versie.
Het is belangrijk om ook op de mobiele versie de producten of diensten op een aantrekkelijke manier aan te bieden. Wanneer gebruikers merken dat producten en diensten ook via een mobiele versie beschikbaar zijn, zullen zij sneller een bestelling plaatsen.

Kan ik mijn website mobiel-vriendelijk maken of heb ik een aparte site nodig?

Een veel gestelde vraag is: heb ik voor elk apparaat (smartphone, tablet of desktop) een verschillende website nodig?

Wij raden één website aan die aangepast kan worden aan alle apparaten.

Er zijn drie belangrijke zaken waarmee u rekening moet houden bij het bouwen van een mobiele website:

mobile-1

Een aanpasbaar ontwerp (responsive design)

De lay-out van de website past zich automatisch aan de afmetingen van het scherm aan waarop die bekeken wordt. Zowel op een tablet of op een smartphone moet de website duidelijk leesbaar zijn. Deze mogelijkheid vraagt meer voorbereiding dan een typische desktop website. Dezelfde informatie moet steeds zichtbaar blijven zelfs als het beeld kleiner wordt. Volgens Google scoren responsive design websites het hoogste in de zoekresultaten van een zoekmachine.

 

Verschillende style sheets

De website gebruikt slechts 1 URL maar de stijlpagina’s verschillen naargelang het toestel waarop de website wordt geopend. Voor de hele website wordt dus dezelfde HTML code gebruikt maar de stijlpagina wordt aangepast. Deze manier vraagt minder planning dan een aanpasbaar design.

mobile-1
mobile-1

verschillende websites

Naargelang het apparaat dat wordt gebruikt, kan de naam van de website variëren. Bij een mobiel toestel krijgt u bijvoorbeeld m.uwwebsite.nl daar waar u op een gewone desktop www.uwwebsite.nl te zien krijgt. Men krijgt automatisch de juiste versie te zien volgens het apparaat dat wordt gebruikt.