Vrijblijvende Offerte

Video Producties

Show, don’t tell. Maak een grotere impact op uw klanten door middel van interactieve video producties.

  • Zorg voor dieper inzicht over uw producten/diensten.
  • Leidt medewerkers op of informeer klanten over uw bedrijf met corporate video producties.
  • Verhoog marketing betrokkenheid met interactieve video’s, banners, en animaties.

Vraag een offerte aan

creative-design-dutch-digital-house

scroll

Waarom Online Video Productie gebruiken?

De populariteit van video’s als communicatiemiddel groeit voortdurend. Een videoboodschap is een uitstekend middel om producten, diensten en het bedrijf op een aantrekkelijke manier aan te prijzen. Het gebruik van video’s op uw eigen website of op commerciële websites (bijvoorbeeld op Youtube) is een uitstekend middel om reclame te maken voor uw bedrijf en maakt het makkelijker voor mogelijke klanten om uw bedrijf te vinden op verschillende zoekmachines op het internet. Onderzoek heeft uitgewezen dat internetgebruikers vaker een video boodschap bekijken dan de klassieke afbeeldingen met reclameboodschappen. Geïnteresseerde klanten gaan vaker opnieuw een website bezoeken wanneer deze een videoboodschap bevat.

DDH maakt het mogelijk om gelijk een video in welk formaat dan ook te vertonen op uw website. Wij ontwerpen onze video’s zodanig dat de download tijd beperkt blijft en dat ook de streaming niet veel tijd vraagt. U kunt de video’s delen of laten delen op sociale media zodat u een groter publiek bereikt. De productie van een video is niet langer een dure aangelegenheid waardoor videoboodschappen interessante commerciële investeringen zijn.


 

scroll

Video Productie Services

Video’s voor producten en diensten

Video’s voor producten en diensten verduidelijken wat een bedrijf doet voor nieuwe klanten of bezoekers en wat het bedrijf zo uniek maakt in zijn soort. Videoboodschappen geven een meerwaarde aan een website waardoor klanten vaker deze website gaan bezoeken. Wanneer mogelijke klanten deze video’s ook zien verschijnen op commerciële websites, zoals Youtube en Vimeo worden zij ook via deze kanalen aan jouw bedrijf herinnerd. Een eerste indruk is altijd belangrijk en dit is nu net waar onze ontwerpers rekening mee houden.

Interactive video’s & online reclame campagnes

Door interactieve video’s en online reclame campagnes besteden de bezoekers van de website meer aandacht aan de reclameboodschap. Het invoegen van online reclame geeft de website een hoge clickratio waardoor de aandacht van de gebruiker naar de boodschap wordt getrokken.

Enkele voorbeelden van website gerelateerde campagnes:

  • Automatisch afspelen van reclameboodschappen
  • Boodschappen die uitvergroot worden wanneer de muis erover beweegt
  • Overname van het originele scherm door de reclameboodschap
  • Interactieve hovers


 

Gebruik van video’s binnen het bedrijf

Doeltreffende interne en externe communicatie is een belangrijk gegeven binnen een bedrijf. Deze communicatie draagt bij tot de reputatie en de groei van het bedrijf. Binnen het bedrijf kunnen video’s bijvoorbeeld gebruikt worden voor opleidingen van nieuwe werknemers. Met video’s van testimonia van het bedrijf en de aangeboden diensten kunt u het vertrouwen winnen van eventuele nieuwe klanten.scroll