Vrijblijvende Offerte

Web & Mobile Ontwikkeling

Ons team van ontwikkeling deskundigen werkt op het snijvlak van technologie en praktische bekwaamheid.

 • Wij bouwen websites gemaakt om te presteren
 • Onze methodiek is bewezen voor elke industrie die we bedienen
 • Wij bieden een toegewijd team van gespecialiseerde experts.

Vraag een offerte aan

web-and-mobile-development

scroll

E-commerce ontwikkeling

We zetten uw bezoekers om in klanten en helpen om van uw e-commerce website uw meest effectieve verkoop instrument te maken.

Lees meer

Content Management System

De juiste CMS zal zorg dragen dat uw website eenvoudig te beheren is en makkelijk kan worden bijgewerkt. Wij werken met een groot aantal Content Management Systemen, waaronder: WordPress, Magento, OpenCart en Drupal.

Lees meer


Mobile Ontwikkeling

Het hebben van een mobile-geoptimaliseerde website is belangrijker dan ooit. Onze mobile ontwikkeling team maakt uw bedrijf relevant aan klanten terwijl ze onderweg zijn.

Lees meer

Responsive Website Ontwikkeling

Uw site moet werken op desktops, tablets en smartphones. Wij ontwikkelen websites die werken, en geweldig uitzien, over elk platform.

Lees meer

scroll

Klaar voor een offerte?

 • DMEE2DMEE2

  Website DMEE

  Website

  Website DMEE

  Het ontwikkelen van een events website. Klanten kunnen direct kaarten kopen en betalen.

  ×
 • Derma_SensationDerma_Sensation

  Website Derma Sensation

  Website

  Website Derma Sensation

  Website ontwikkeling voor de praktijk voor huid en oedeemtherapie Derma Sensation. Het is zelfs mogelijk om online een afspraak te plannen voor een behandeling.

  View Project
  ×
 • baharehbahareh

  Website Visagie

  Website

 • BeautedesPiedsBeautedesPieds

  Webiste voor pedicure

  Joomla CMS

  Webiste voor pedicure

  Webiste ontwikkelen voor een pedicure praktijk. Gemaakt in Joomla CMS.

  View Project
  ×
 • HanVos_SolarHanVos_Solar

  HanVos Solar

  Website Joomla CMS

  HanVos Solar

  Website voor een Solar Techniek bedrijf, ontwikkeld in Joomla. Webshop ook geïntegreerd.

  View Project
  ×
 • kroonkroon

  Kroon uitzendbureau

  Wordpress uitzendbureau website

  Kroon uitzendbureau

  Een wordpress website voor een online uitzendbureau. Een platform voor zowel werknemers als werkgevers. Werknemers kunnen hun profiel aanmaken en cv uploaden en op vacatures reageren. Werkgevers hebben hun eigen omgeving waarin ze hun bedrijfsprofiel kunnen aanmaken en vacatures toevoegen en beheren.

  View Project
  ×
 • Vouge Bikes websiteVouge Bikes website

  Vouge Bikes website

  Vouge Bikes website

 • Solutions4officeSolutions4office

  Solutions4office

  Wordpress website Solutions4office

  Solutions4office

  Wordpress website.

  View Project
  ×

Web Ontwikkeling Proces

Bij DDH is webontwikkeling een allesomvattend proces. Onze websites zien er niet alleen geweldig uit, ze functioneren ook goed. Vanaf het begin denken we na over uw strategische inhoud, informatie ontwerp, gebruikerstrajecten en hoe we uw site kunnen commercialiseren.

1Digitale Audit

Als u een bestaande website hebt, willen wij onderzoeken wat werkt en wat niet. We zetten tracking software op uw website en onderzoeken de gegevens om verbeteringen aan te brengen aan de strategie voor uw volgende website.

2Bedrijfsanalyse

Wij analyseren het verkoopproces en geven suggesties om uw klantenbestand uit te breiden. De resultaten hiervan gebruiken wij in nieuwe acties en gebruikerstrajecten. Omdat wij uw bedrijf begrijpen kunnen wij een website uitbouwen die online groeit.

3Informatie Architectuur

Elke website heeft een fundering nodig. Onze IA en UX teams verschaffen de blauwdruk voor uw online bedrijf. We optimaliseren de structuur van de site, de inhoud en de informatiedoorstroming om uw website intuïtief en makkelijk te gebruiken. Een goede planning komt het ontwerp van de website ten goede.

4Digitale Strategie

Onze Digitale Strategie bepaalt de inhoud van uw website en wat deze moet overbrengen. Hiermee wordt een creatief kader gecreëerd dat overgebracht wordt door het interface design. Onze websites zijn ontworpen om boeiend en creatief te zijn en zetten zo de toon voor het imago van uw product.

5Front-End Coding

Wij gebruiken geavanceerde codes voor het ontwerp. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw website snel, betrouwbaar en in elk platform werkt. Onze codering is geschikt voor mobiele en tablet apparaten en is geoptimaliseerd om resultaten te bekomen met zoekmachines.

6Back-End CMS ontwikkeling

Onze codering van achterliggende programma’s en ons Content Management systeem (CMS) maken het makkelijk om uw website te beheren en bij te werken. Wij bouwen op betrouwbare platforms die uw gegevens en die van uw klanten veilig houden.

7Quality Assurance

Voor dat we de website publiceren, testen wij onze codering herhaaldelijk. Wij garanderen de beste kwaliteit op gebied van gebruiksvriendelijkheid, prestatie en verenigbaarheid met zoekmachines. Door de website uitgebreid te testen, verzekeren wij ons ervan dat mogelijke problemen van de baan zijn vooraleer de website wordt gepubliceerd.

8Optimalisatie & Marketing

Een website is constant in beweging; hij kan altijd worden getest en verbeterd. We doen aanbevelingen om het design en de inhoud aan te passen zodanig dat uw bedrijf op een passende wijze wordt weergegeven. Na de lancering van de website en op basis van een uitgebreide studie van beschikbare statistieken ontwikkelt ons marketing team een langetermijnstrategie. Deze strategie zal belangrijke klanten lokken, trouwe klanten bezorgen en zorgen voor een hoog rendement.

Waarom de meeste Websites mislukken

Om een succesvolle website te maken, moet u eerst een doelpubliek en een verkoopstrategie bepalen: Hoe ziet de typische bezoeker eruit? Wie zijn geschikte en niet-geschikte klanten. Wat is de potentiële waarde van elke klant? Het is belangrijk om zowel op korte als lange termijn te denken.

De antwoorden op deze en andere vragen zullen van invloed zijn op het ontwerp, de inhoud en de structuur van de website. Veel te vaak worden deze vragen niet gesteld of worden verkeerde conclusies getrokken door onvolledige informatie of omdat enkel van veronderstellingen wordt uitgegaan. Hier zijn enkele van de meest voorkomende redenen waarom websites falen in het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen.


Gebrek aan elementen die vertrouwen opbouwen

Als bezoekers van de website u niet als een gerenommeerd bedrijf beschouwen, zullen zij niet geneigd zijn om zaken te doen met u. Een paar voorbeelden van elementen die vertrouwen geven zijn: een professioneel ogend ontwerp, het gebruik van origineel beeldmateriaal, beoordelingen van anderen. Onze interface ontwerpers en online marketeers voerden meerdere testen uit om na te gaan welke elementen werken of niet werken om vertrouwen op te bouwen.


Geen overeenstemming tussen informatie en aanbod.

Dit is wanneer de informatie op de website niet overeenkomt met de verwachtingen waarvoor reclame wordt gemaakt of niet voldoet aan de behoeften van uw potentiële klanten. Voor een website die anders goed is ontworpen, kan dit toch leiden tot minder goede resultaten en een laag rendement. Dat is de reden waarom wij uw klantenbestand analyseren. Wij willen hun behoeften kennen om hen zo passende informatie te kunnen geven op de website.

Tekortkomingen in de ontwikkeling van de website

Frontprogrammeurs en back-end ontwikkelaars creëren veel te vaak snelkoppelingen. Dit is nadelig voor zowel de bezoekers als uw bedrijf. Door zaken zoals een pagina die traag laadt, onverenigbaarheid met specifieke webbrowsers of mobiele apparaten en onvolledige pagina’s verlaten potentiële klanten uw website. Dat is de reden waarom wij strenge regels hebben voor website ontwikkeling, waardoor onze websites compatibel, snel en geschikt zijn voor elke zoekmachine.


Valt uw website onder één van bovengenoemde categorieën? Contacteer ons vandaag nog om te voorkomen dat u online business verliest.